top of page

Saçların Hızlı ve Sağlıklı Uzaması Hemen Uygulayabileceğiniz 4 Yöntem

Biliyorum, çok sabırsız olduğunuzu ve saçlarınızdan muzdarip olduğunuzu. Ve bir an evvel saçlarınızın uzamasını istediğinizi. Ama doğru adımlar atmazsanız iyi bir sonuç alamazsınız. Dolayısıyla sizin için en önemli 4 ve HEMEN uygulama yapabileceğiniz basamağı buraya yazmaya karar verdim.

Birinci ve çok önemli – spor yapın. Boşuna demiyorlar “harekette bereket var diye”. Bütün hücrelerin, saç hücreleri dahil olmak üzere doğru beslenmeli, ve spor yaptığımız zaman hem metabolizmamiz daha hızlı çalışıyor, dolayısıyla besinleri daha effective bir şekilde hücrelere besin gönderebiliyor, aynı zamanda hücrelere çok önemli bir oksijen tedariğini yapılıyor.

İkinci – Su için. Ve çok önemli bir detay – doğru bir şekilde su için lütfen. Kilonuza göre ve hayat biçiminize uygun bir şekilde su tüketilmeli. Çoğu saç dökülmesi sorunu ile bana başvuran müşterimiz ne yazık ki su içmiyor. Su saç mı uzatır dersiniz? Direkt çimleri sular gibi değil elbette, ama emin olun ki, su diğer tüm organlar için ne kadar önemli ise saçlarınız için de bir o kadar elzem.

Üçüncü – doğru beslenmeye özen gösterin. Sağlıksız beslenme, aşırı kilo, kalitesiz besinler ne yazık ki birçok hastalığa yol açabilir ve aynı zamanda saç zayıflamasına sebebiyet verir.

Dördüncü – saçlarınıza doğru hijyen uygulayın. Sağdan soldan gelen fikirleri dinlemeyin. Saçınız size özel ve aynı kalitede ve durumunda olan saç sadece sizde var, başka hiç kimsenin saçı aynı sizin gibi yaşamıyor, dolayısıyla onların neye ihtiyacı olduğunu sizin çok doğru bir şekilde tespit etmeniz lazım. Çabuk yağlanıyorsa, daha iyi arındırma yolları bulmanız lazım, aşırı kuru ve kepekli ise – ona göre nemlendirme yöntemlere başvurmanız lazım.

Unutmayın, bir insan saçının dökülmeye başladığını %40 civarında döküldükten sonra fark edebiliyor, bu yüzden geç kalmadan onların doğru bir hayat biçiminde olduklarından emin olun.

Her türlü sorularınız için ben ve ekibim sizin için buradayız,

Takipte kalın,

BYE!

Kommentare


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page