top of page

Bu Zamana Kadar Ki En Üzücü Saç Dökülmesi

Bu yazıyı yazarken gerçekten zorlanıyorum… Çok şey gördüm ben kariyerim boyunca ama ilk defa kalakaldım. Ve sadece “ahhhhhhhh” diyebildim. Bu yüzden ilk fotoğrafı yayınlarken bunu hassas içerikli olduğu ile ilgili sizleri uyarmak istedim, herkesin kaldırabileceği bir görüntü değil bu çünkü.



Bugün müşterim bu görselleri yayınlamam için onay verdi çünkü başka kimsenin başına böyle bir hatanın gelmesini istemedi.


İşte hikayesi bu: Seboreik Dermatit gibi bir sıkıntısını yaşıyormuş ve bir arkadaşı ona demiş ki, ''sarımsak ve tuzu karıştırarak saçlı derine sür çok iyi gelir.'' Arkadaşının anlattığı gibi yapıp beklemeye başlamış.


Önce yanma olduğunu fark edince, ''garip'' demiş, ''iyi gelmesi gerekmiyor mu?'' diye şaşırmış. Fakat sonrasında bakmış ki saçları eline gelmeye başladı. Küme küme dökülmelerden sonra mevcut durum meydana gelmiş.






Çok çok üzgünüm. Çünkü ne yazık ki ciddi deformasyonlar meydana gelmiş ve ne yazık ki artık bazı yerlerde saçlar çıkamayacak.


Ama bazı yerlerde de hala umudumuz var.


Ne olursunuz sağdan soldan duyduğunuz tavsiyelere dikkat edin🙏🏻 En naif ve basit gibi görünen yöntemler ciddi ve geri döndürülemez zararlara yol açabilir :(

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page