top of page

Klass Magazin - 2021 yılına değer katanlar

Saç dedektifi olarak 2021’de zirveye çıktı.


Saç sağlığı saç yoğunlaştırma saç uzatma çözümleri ve medikal protez saç sistemlerini başarıyla uygulayan HDC Exclusive kurucuları Gökhan Örmen ve Victoria Ishkhanova, kişilerin saç sorunlarına sağlıklı çözümler sunarak mesleğini layıkıyla yerine getiriyor. Saç Dedektifi olarak da tanınan Victoria Ishkhanova ise Saç Dedektifi projesiyle danışanlarının saçlarına zarar vermeden kurtarmanın yanında doğal destek de vererek güzel sonuçlar elde ediyor. Ünlü saç uzmanı bana 2021’de yaptığı yenilikçi çalışmalarla ilklere imza atarak dünyaya adını duyurmaya devam etti.



Saç biliminin modayla birleştiği yer olan HDC Exclusive kurucularından Victoria Ishkhanova, sektörünün pırlanta kadınlarından. Bünyesinde saç sağlığı, saç yoğunlaştırma, saç uzatma çözümleri ve medikal protez saç sistemlerini başarıyla uygulayan Ishkhanova, 2021 yılında Fashion TV’nin ödül gecesinde ‘’Yılın En İyi Saç Terapi ve Yoğunlaştırma Merkezi’’ Ödülünü alarak sektöründe adından sıkça ve övgüyle söz ettirdi. Saç dedektifi olarak da tanınan ünlü saç uzmanı Victoria Ishkhanova, hem saç üreticisi hem de ihracatçısı olarak Türkiye’de imalat yapıp 38 ülkeye de ihracat yaparak Türkiye ekonomisine can verdi. Dünyadaki en teknolojik uygulamalardan CNC XT kaynak saçın mucidi olan Victoria Ishkhanova, saç check-up’ını da Türkiye’de ilk uygulayan uzman olarak kişilerin saç sorunlarına sağlıklı ve kalıcı çözümler sunuyor. Saç dedektifi Victoria Ishkhanova bu sene sadece Türkiye’de değil dünyada da saç uygulama teknolojileri nde yeniliğe imza atarak başarılarının üstüne koyarak ilerledi.


Saçları kurtarmanın yanında ayrıca saçlara doğal destek de veriyor!


Saç dedektifi projesiyle saç protezinde yenilikçi teknolojileri geliştirerek İtalya’da ve Amerika’da da özel tasarım ve ritimlerle uygulayan Victoria Ishkhanova, kişinin kendi saçlarına zarar vermeden ve erkeklerin saçlarını kestirmesine gerek kalmadan uygulamalarını yapıyor. Kadınlarda da saçlara zarar vermeden teknolojilerini uygulayan Victoria Ishkhanova’nın sunduğu hizmetler büyük bir memnuniyetle karşılanarak beğeni topluyor. Victoria Ishkhanova, Saç Dedektifi ile trikolojik saç terapilerle beraber sadece saç yoğunlaştırma tekniklerini uygulamayıp danışanın saçını kurtarmanın yanında saçlara doğal destekte veriyor. Birçok zayıf saçta güzel sonuçlar elde eden Victoria Ishkhanova, bugüne kadar kadın erkek herkesin saç yoğunlaştırma, protez saç ve kaynak saç teknolojilerinde karşılaşmadıkları bir kullanım konforu ve rahatlığı yaşamasını sağlayarak başarılı çalışmalara imzasını attı.


Saçlara bir organ olarak bakıyorum.


Uzmanlık alanı olan saç konusundaki mesleki tecrübesi tartışılmaz olan Victoria Ishkhanova başarısının sırrını ‘’Saçlara bir organ olarak bakıyorum, fakat onlara Holistic (bütüncül düşünce) bir şekilde yaklaşılması gerektiğini düşündüğüm için, en ufacık detaylarına kadar saç sorunları olanların sorunlarını dinliyor ve çözüyorum’’ İfadelerini kullanarak anlattı. Detaylara önem vererek çalışan ve bulduğu yenilikçi metotları ünlü isimlere de uygulayan Victoria Ishkhanova, dünyaya benzersiz projeler sunarak ve insanların hayatına dokunarak 2021 yılına ve sektörüne büyük değer kattı.

Comments


IMG_6558.jpg

Merhaba Ben

Saç Dedektifi

En doğru, en sağlıklı ve en güncel saç çözümleri ile saçlarınızın sağlığına kavuşmasını sağlamak için buradayım. Ben işimi çok ama çok seviyorum. “Saç” benim için hayatım oldu. İsterim ki benim saç önerilerim sayesinde siz de çok mutlu olun!

Benden Haber Almak İçin

Kayıt Olduğunuz İçin

Teşekkürler!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page